Brugernes erfaringer

/Brugernes erfaringer

Hvilke erfaringer har du med kolik?

Hvad er dine erfaringer med kolik? Hvad virkede og hvad virkede ikke?

Ved at dele din oplevelse og dine erfaringer med kolik hjælper du andre til at komme bedst muligt igennem forløbet.

2 kommentarer til “Brugernes erfaringer”

  1. Vores første søn havde kolik i ca. 3 måneder. I starten var vi overbeviste om, at det hurtigt ville forsvinde af sig selv, men allerede efter nogle uger fornemmede vi, at der var noget galt. Vi talte med flere, hvoraf nogle havde oplevet det samme og der blev klart for os, at det var kolik vores søn havde.

    Vi prøvede forskellige husråd såsom sukkervand, varmedunk osv. men intet virkede. Min søsters datter havde også haft kolik nogle år forinden og hun anbefalede os gripe water, hvilket vi endte med at købe på nettet. Det havde en vis effekt på vores søn; det virkede som om det tog det værste af smerterne, selvom de ikke forsvandt helt. Efter vi begyndte at give ham gripe water var han fortsat en smule pivset, men slet ikke ligeså grædende som før – så det havde helt sikkert en effekt, dog uden at være en mirakelkur.

    Vi købte også en anti-kolik sutteflaske, hvilket også så ud til at virke. Sutteflasken sammen med gripe water fik ham i hvert fald til næsten at blive helt “normal” igen.

    Efter 3 måneder forsvandt kolikken dog helt, hvilket vi var meget lettede over! Til alle jer der har kolikbørn, vil jeg i hvert fald anbefale at prøve jer frem med de forskellige produkter, der findes. Prøv som minimum gripe water og en anti-kolik sutteflaske.

  2. Vores datter havde slemme kolikanfald, men de varede heldigvis kun en måned tid. Det stoppede faktisk da vi begyndte at bruge en antikolik sutteflaske.