Kapokmadras til Slyngevugge

350 DKK

Dette silkebløde soveunderlag er ideelt til din baby. Takket være kapokkens naturlige egenskaber sikrer denne temperaturregulerende og allergivenlige madras en afslappende søvn hele natten.

  • Designet og udviklet i Danmark
  • Silkeblød for ultimativ komfort
  • Støttende bund
Farve: Nature

Levering indenfor 1-2 hverdage

Kapok har naturlige, temperaturregulerende, åndbare og allergivenlige egenskaber, hvilket gør denne madras ideel til din baby.

Kapok kommer fra kapoktræet og er en blød silkebomuld, der er et 100% naturligt materiale, som også har antibakterielle og temperaturregulerende egenskaber.

Denne madras, som fås i fem neutrale farver, er 35x90 cm og passer perfekt til vores slyngevugge eller tvillingeslyngevugge.

Giver dit barn et trygt, sikkert og hyggeligt sovemiljø.

Fyld
100% økologisk kapok

Mål
35 x 90 cm

Vask
Det anbefales ikke, at du ikke vasker dine kapok produkter, men derimod ryster dem jævnligt og hænger dem uden for til luftning i tørt vejr.

Læs brugervejledningen omhyggeligt før brug. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du læse mere i vores FAQ.

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 1.000 DKK. Ved ordrer under 1.000 DKK kan du se listen over forsendelsespriser her.

Alle ordrer pakkes omhyggeligt og sendes inden for 1-3 dage – vær opmærksom på, at der kan forekomme forsinkelser i travle perioder.

Du har 14 dages returret, fra du modtager dine produkter. Returneringer håndteres via vores returneringsportal, hvor et mindre gebyr vil blive fratrukket din refundering.

Told og/eller andre importafgifter kan blive pålagt, hvis produkterne skal sendes uden for EU, til Norge eller Schweiz.

ALLERGIVENLIG OG TEMPERATURREGULERENDE

Slyngevuggens madras er fyldt med kapok – et blødt, ubehandlet og naturligt materiale, der er allergivenligt, antimikrobielt og temperaturregulerende.

ØKOLOGISKE MATERIALER

Kun det bedste er godt nok til din baby, så vi bruger – så vidt det er muligt – økologiske materialer til vores produkter. Dette produkt er fremstillet af økologisk bomuld og kapok.

SLEEP SAFE

Sikkerhed frem for alt. Vores produkter er udviklet og gennemtestet af søvneksperter i Danmark, så du kan være sikker på, at din baby sover trygt og godt.

HVIS IKKE DET ER SIKKERT, SÆLGER VI DET IKKE

VÆLG SIKKERHED

Du går aldrig på kompromis med dit barns sikkerhed – så det gør vi heller ikke! Derfor har vi lavet en oversigt over, hvad du skal være opmærksom på, når du køber produkter, der skal hjælpe din baby til mere og bedre søvn. Så kan I begge sove trygt.

VÆLG SIKKERHED