Familie søges til tv-dokumentar om spædbarnskolik

/Familie søges til tv-dokumentar om spædbarnskolik
Familie søges til tv-dokumentar om spædbarnskolik

Kære Forældre.

Vi er to studerende fra Journalisthøjskolen, der er i gang med at lave vores afsluttende hovedopgave. Vi har begge beskæftiget os med tv gennem hele vores uddannelse og har arbejdet på hhv TvDanmark og DR, og laver derfor hovedopgaven som en tv-dokumentar.

Vores emne er spædbarnskolik, som vil vi ønsker at belyse fra forskellige sider. Hvad er spædbarnskolik egentlig? Hvad er forældrenes muligheder? Hvad findes der af behandlingstilbud? Og vigtigst af alt. Hvilke konsekvenser har spædbarnskolik for barnet og forældrene.

I vores research er det blevet klart for os, at som nybagte forældre er kolik noget af det hårdeste man kan blive udsat for. Det vil vi forsøge at sætte lyd og billede på, samtidig med, at vi med danske og udenlandske eksperter vil se på hvad perspektiverne er.

Vi vil meget gerne høre fra Jer, der har erfaringerne,- Jer der står midt i det, også selvom I ikke umiddelbart er interesserede i at medvirke. Både for at vi kan lære mere om kolik og for at vi kan fortælle Jer nærmere om projektet. Emnet er meget lidt eksponeret i de levende medier. Og det derfor også vores håb at dokumentaren i sidste ende bliver vist på landsdækkende tv.

Med Venlig Hilsen

Søren Moon Vestergaard

Mail: moon@mail.djh.dk

Tlf: 2561 5790

Niels Thrane

Mail: npthrane@gmail.com

Tlf: 5050 5602