Oprindelig version

I 2021 købte Giray Media domænet og hjemmesiden kolik.dk af den tidligere ejer Abelone Christensen. Indholdet du kan se her, er den tidligere ejers version af hjemmesiden, som efter aftale er bevaret.

SAMMENHÆNG MELLEM SPÆDBØRNSKOLIK OG DEN AMMENDE MORS KOST

En netop afsluttet undersøgelse viser, at mange ammende mødre til kolikbørn har oplevet en direkte sammenhæng mellem egen kost og forekomst af koliksymptomer hos barnet.

Undersøgelsen er den første af sin art i Danmark. Resultaterne findes på  Resultater af kolikundersøgelsen.

Forskningsinstitut for Human Ernæring ved Landbohøjskolen har brugt erfaringerne i et bachelorprojekt om kost og kolik. Dette projekt kan også findes her på siden.

Jeg er selv mor til 2 kolikbørn og har jeg i perioden april 2000 – januar 2001 lavet en erfaringsindsamling fra andre mødre om oplevede sammenhænge mellem moderens kost og ammebarnets kolik. Metoden fremgår af  Selve undersøgelsen”.

Resultater af kolikundersøgelsen

En netop afsluttet undersøgelse viser, at mange ammende mødre til kolikbørn har oplevet en direkte sammenhæng mellem egen kost og forekomst af koliksymptomer hos barnet. Undersøgelsen er den første af sin art i Danmark. Resultaterne findes på:-

Selve undersøgelsen

Jeg er selv mor til 2 kolikbørn og har jeg i perioden april 2000 – januar 2001 lavet en erfaringsindsamling fra andre mødre om oplevede sammenhænge mellem moderens kost og ammebarnets kolik.                                                      Metoden fremgår af:-